Η DEMCON πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, διαθέτει απινιδωτές της Physio Control.

Ο φορητός απινιδωτής lifepak cr plus του οίκου Physio Control Αμερικής είναι ειδικά σχεδιασμένος για την εύκολη και αποτελεσματική χρήση από τον πρώτο ανταποκρινόμενο σε ένα επεισόδιο αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής.

Χρησιμοποιώντας την ίδια προηγμένη τεχνολογία που εμπιστεύονται όλοι οι επαγγελματίες της επείγουσας ιατρικής, παρόλα αυτά ιδιαίτερα απλός στη χρήση, ο αυτόματος απινιδωτής Lifepak cr Plus συνδυάζει την εύκολη λειτουργία σε δύο βήματα και τη δυνατότητα να παρέχει κλιμακωτή ενέργεια έως και 360 joules όταν απαιτείται, σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.

Όπως όλοι οι απινιδωτές Lifepak, έτσι και ο cr Plus χαρακτηρίζεται από την προηγμένη τεχνολογία και την άριστη ποιότητα κατασκευής του κορυφαίου κατασκευαστικού οίκου Physio-Control Η.Π.Α., μπορεί απλά, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα να χρησιμοποιηθεί για την σωτηρία μιας ανθρώπινης ζωής.

Ο απινιδωτής LIFEPAK CR PLUS είναι μικρού όγκου και βάρους και μπορεί να μεταφερθεί άμεσα στο χώρο του συμβάντος. Ο καινοτομικός σχεδιασμός του που επιτυγχάνει την αυτόματη ενεργοποίηση της συσκευής με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, τα ειδικά συσκευασμένα ηλεκτρόδια Quick-Pak TM, οι ξεκάθαρες φωνητικές οδηγίες στην Ελληνική γλώσσα καθώς και οι φωτεινές οπτικές ενδείξεις, κάνουν την χρήση του CR PLUS ιδιαίτερα απλή και ασφαλή ακόμα και από κάποιον που έχει ελάχιστη ή καθόλου προηγούμενη εμπειρία.

Η κορυφαία διφασική τεχνολογία απινίδωσης ADAPTIV TM Biphasic με δυνατότητα παροχής έως και 360 Joules, το βραβευμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ανάγνωσης του καρδιακού ρυθμού Shock Advisory  System TM, Η τεχνολογία CPR MAX TM και το πατενταρισμένο σύστημα αναγνώρισης παρεμβολών Motion Detection TM , είναι τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του απινιδωτή LIFEPAK CR PLUS που διασφαλίζουν την αποτελεσματική παροχή της θεραπείας, με ευκολία για τον χρήστη αλλά και μέγιστη ασφάλεια για το θύμα, παρέχοντας σοκ μόνο εφόσον η απινίδωση είναι απαραίτητη. Ο φορητός απινιδωτής LIFEPAK CR PLUS είναι κατάλληλος για χρήση σε ασθενείς κάθε ηλικίας από νεογνά ως ενήλικες, εκτελεί αυτόματους περιοδικούς ελέγχους της κατάστασης λειτουργίας του.

 • Αποδεδειγμένη αξιοπιστία λειτουργίας από τον κορυφαίο οίκο Physio-Control.
 • Ειδικά σχεδιασμένος για χρήση σε δημόσιους χώρος ή κατ’ οίκον.
 • Απλός, πρακτικός και ασφαλής για χρήση σε ασθενείς κάθε ηλικίας.
 • Φορητός και ελαφρύς μπορεί να μεταφερθεί άμεσα στη σκηνή του συμβάντος.
 • Δυνατότητα παροχής κλιμακωτής ενέργειας έως και 360 Joules όταν απαιτείται.
 • Βραβευμένο σύστημα ανάλυσης του καρδιακού ρυθμού.
 • Πατενταρισμένο σύστημα αναγνώρισης παρεμβολών για την αποτροπή λανθασμένης διάγνωσης.
 • Αυτόματο σύστημα περιοδικών ελέγχων λειτουργίας.
 • Ενσωματωμένη ψηφιακή μνήμη για τη λεπτομερή καταγραφή του επεισοδίου.
 • Λειτουργία από επαναφορτιζόμενη μπαταρία με υψηλή αυτονομία.
 • Δεν απαιτεί καμία συντήρηση πέραν της περιοδικής αντικατάστασης ηλεκτροδίων και φόρτισης της μπαταρίας.
 • Οχτώ (8) έτη εγγύηση από τον κορυφαίο οίκο Physio-Control ΗΠΑ.